Megawood Barfotatrall – underhållsfri komposittrall, bättre än finaste trä

Vill du bygga en ny altan som känns som trä men utan de negativa egenskaperna. Vill du ha en trall som är underhållsfri, behåller sin fina färg och är nästan outslitlig? Då skall du välja Megawood® Barfotatrall som är en miljövänlig produkt som skapar en ny standard inom altanbyggnation. Med 75 % träfiber är den ledande på marknaden med ett slitstarkt och tåligt material samtidigt som det bibehåller den naturliga känslan av trä.

Välj mellan fyra olika färger som garanterat håller färgen år efter år. Glöm träoljan, en snabbtvätt någon gång per år räcker. Med ett unikt klämsystem så slipper du skruvhål och välj till en svart list mellan trallen för att få en härlig känsla av ett nåtat båtdäck. Förutom att det är snyggt blir det tätt vilket minskar golvdraget samt att inga småsaker kan fall ner mellan springorna.

Megawood® Barfotatrall är anpassad för det nordiska klimatet, en massiv genomfärgad konstruktion som förhindrar fukt, är slitstark och stickfri. Megawood® produceras i en modern produktionsanläggning och består av 75% naturliga träfibrer som kommer från en närodlat och hållbar skogsdrift som är PEFC-certifierad. Megawood® innehåller inte någon PVC och är till 100% återvinningsbar.Färgbeständ
ig - Megawood lagd för 7 år sedan

Vilken trall passar dig?

   

Megawood premium plus, skiffergrå

Megawood Classic försänkt med skruv

Megawood Barfotatrall